Ervaringen: Katinka

Ervaringen Katinka

About myself – I’m an experienced businessman with more than 15 years of experience in international sales. In the past, I had never really taken any notice of what I deemed to be “the spiritual realm” and was often wondering why things happened to me.

Then I met Katinka and she introduced me to this realm, a realm where each and everyone of us can create the future, the environment that we desire. At first, I was sceptical – my whole world was built up by numbers and figures. If I failed to gain a sale, then my calculations were wrong. But Katinka opened my eyes to the fact that we transmit a signal subconsciously from ourselves. That we attract people into our lives who have a task to perform. It is then up to us to understand what function they will fulfil.

And so, by following a multitude of courses and mentoring session with Katinka, I was able to not only enhance my business and personal wealth but also grow my personal self, which is, believe it or not, much more valuable to an individual’s welfare than numbers at the bottom of a bank statement.

My colleagues have noticed in me a more balanced approach to business, a more reasoned way of doing things. If you often wish for things which appear to be beyond your possibilities, if you sometimes wonder: why does this happen to me? – then I would recommend you contact Katinka and discuss which of her many skills will be most beneficial for you, to grow as a person and as a businessman.

Lieve Katinka,
Graag wil ik je bedanken voor wat je tot nu toe voor me gedaan hebt. Ik kan bijna niet geloven wat er met me gebeurt! Al vanaf begin 2000 heb ik talloze alternatieve therapieën gevolgd om mijn gezondheid en balans te hervinden. Helaas leek alles wat ik ondernam geen enkele invloed te hebben op mijn diepgewortelde klachten. Ik kan dan ook niet ontkennen dat ik met de moed in de schoenen bij jou de zoveelste therapie aanging. Maar na de eerste sessie voltrok het wonder zich al. Klachten, zowel op emotioneel als lichamelijk gebied beginnen te verdwijnen!! Het enige probleem dat ik nu nog heb is dat ik moet wennen aan hoe het is om in een gezond lichaam te “wonen”. In plaats van mezelf moeizaam door het leven te slepen voel ik nu die ongekende lichtheid. Ik geniet er met volle teugen van. Nogmaals dank voor wie je bent en wat je deed. Superfijn om je te kennen.
Liefs, I


Lieve Katinka,

Nog bedankt voor het fijne healings gesprek. Er zijn veel puzzelstukjes op zijn plaats gevallen. Ik begrijp nu veel beter waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe en ook waarom ik dingen niet doe of niet durf.

Ook mijn lichamelijke klachten zijn bijna helemaal over. Mijn schouders zijn weer los en mijn maag/buik voel ik niet meer. Voel me ook niet meer opgeblazen.
Heel veel groetjes, N.


Katinka is mijn collega. Ze heeft heel erg mooi bijzonder zuiver licht bij. Dat wil zeggen dat ze een van de sterkste helpers hier is. We hebben samen mogen ervaren als we ons licht bundelen dat hulp dan nog sterker is.
Met haar zuivere licht en verbinding met allerlei dimensies waar haar helpers zijn. Is Katinka in staat om je te helpen, wat je probleem ook is en hoe diep het ook zit. Jij, je ziekte, je trauma kan zich niet verstoppen bij haar. Ben daar juist blij om.
Y.


Soms gebeurd het dat als je iemand in zijn ogen kijkt, je weet, dat je elkaar al veel langer kent dan je aardse leven. Dat gebeurde mij toen ik Katinka weer ontmoete tijdens de ThetaHealing DNA 3 seminar in 2010. Katinka beschikt over een groot healingscapiciteit vermogen; ze is sterk in de samenhang te zien tussen fysieke (chronische) klachten en de gevoelsleven wat daarachter schuil gaat, sterk in het werken met het fysieke lichaam. Een liefhebbende hartverwarmde persoonlijkheid, die duidelijkheid, puur en -betrouwbaarheid hoog heeft staan. Voor mij een zeer gewaardeerde collega en liefhebbende ziellemaatje.
N.


Ik ben via mijn beste vriend met Katinka in contact gekomen.
Katinka is een vrouw die je onmiddelijk in je hart sluit door haar warme persoonlijkheid en oprechtheid. Haar manier van omgang met mensen is puur.
Ik ben meerdere malen bij Katinka onder behandeling geweest en ik verbaasde me telkens weer wat zij bij mensen teweeg brengt en doorziet waar evt. klachten vandaan komen.
Door de inzichten en behandelingen die ik van Katinka kreeg zijn blokkades opgelost en zijn zaken helderder geworden, waardoor ik makkelijker en luchtiger ben gaan leven en lichamelijke klachten zijn verdwenen.
Dank daarvoor !!
Ik ben ontzettend blij dat ik een mooi mens als Katinka in mijn leven heb mogen tegen komen en zou een ieder die ook wel eens een boost in zijn/haar leven wil of die met vragen zit die de medische wereld niet kan beantwoorden om eens contact op te nemen met Katinka .
Wellicht kan zij je een duwtje in de goede richting geven of zelfs helemaal weer gezond en wel in het leven zetten.
Het is in elk geval zeker de moeite van het proberen waard, want het geeft je een positieve vibe en een inzicht waar het leven Eigenlijk om draait….LIEFDE !!
R.


Lieve Katinka,

Ik wil je heel graag laten weten hoe bijzonder ik het vind, wat jij voor mij en eigenlijk ook voor mijn gezin betekent.
Ik kwam bij jou, omdat ik paniekaanvallen en angsten had en voor mijn gevoel afgesneden was van mijn essentie. Ik kon er zelf niet mee verder komen ondanks mijn bezoekjes aan mijn psycholoog en andere hulpverleners.
Bij toeval kwam ik bij jou terecht en is er in een stroomversnelling van alles bij mij veranderd.
Ongelofelijk wat jij allemaal bij mij los weet te maken, met jou behandelingen. Je geeft me het gevoel dat alles mogelijk is en daardoor komt de kracht in mij vrij dat ik veranderingen, ondanks dat ik ze eng vind, aan durf te gaan. Jou liefdevolle warme aandacht geeft mij vertrouwen in mezelf, waardoor er al heel veel vastgeroeste emoties en blokkades opgeruimd en getransformeerd zijn. Zoveel zelfs, dat mijn angsten nagenoeg verdwenen zijn en daar ben ik echt super blij mee!
Je inspireert mij en maakt me nieuwsgierig om nog dichter bij mijn essentie te komen. Ik voel me steeds meer compleet en zie veel meer kanten van het leven, wat het leven inhoudt en wat ik eigenlijk allemaal kan.
Je hebt echt het licht in mij ontstoken waar ik al heel lang naar opzoek was. Dit vind ik werkelijk heel bijzonder. Ik moet hier zeker nog sterker in worden, maar heb ook geleerd daar geduld in te hebben.
Ook wil ik je bedanken voor wat je voor onze zoon hebt gedaan. Met de Engelse presentaties op school blokkeerde hij volledig! Twee keer een serie faalangst trainingen, bijlessen, etc, konden hem niet genoeg vertrouwen geven om zijn angst te overwinnen. Hij had het gevoel dat er heel diep van binnen iets zat, maar kon niet zeggen wat dat was. Nadat jij met hem gewerkt hebt en er ook blokkades zijn opgeruimd waardoor er ruimte kwam voor nieuwe inzichten om vanuit zijn eigen kracht te leven en werken, kan hij nu zonder geblokkeerd te raken zijn presentaties geven.
Hij is echt heel erg opgelucht, slaapt zelfs beter en ziet steeds minder tegen Engels lessen op.
Dus Katinka, je levert niet alleen een grote bijdrage in het vinden van mijn waardevolle leven, maar ook aan die van de rest van ons gezin.
Ik ben heel erg blij dat ik jou heb leren kennen, en je betekent heel veel voor mij!
Lieve dikke knuffel,
A


Ervaringen Katinka & Ki

Mijn lieve Katinka en Nataiki,

Ik voel me eeeeeerg goed . Enorm bedankt. Ik wil nog zulke sessies. Ik wil mijn enorme dankbaarheid naar jullie uitspreken voor een excellente sessie, simply WOW !

Het was de eerste keer dat ik mijn lever kanals zag, hoe het leven door hun stroomde.De eerste keer dat ik me realiseerde waar en wanneer ik voor het eerst de pijn voelde die me mijn leven vergezelde.

Jullie zijn erg complementair aan elkaar! Jullie vullen elkaar aan. Jullie zijn cool.
Nu voel ik me geweldig, kalm en rustig  en het is allemaal te danken aan jullie, tovenaars. Ik dank je enorm, Katinka en Nataiki. Ik wil meer ! Het is geweldig dat we elkaar hebben ontmoet

A. Z., Kazan


Voor  de echte genezers  – Katinka en Nataiki

Ik ben oprecht dankbaar voor mijn lot dat ik Katinka heb ontmoet en ThetaHealing techniek gevonden. Katinka is een persoon die van binnen en van buiten straalt. Ze straalt gewoon de schoonste universele energie van goedheid en zuiverheid uit. De hele universum leeft in haar. En het is magisch. Persoonlijk heb ik nog nooit zulke pure en stralende mensen ontmoet! Ze is altijd mooi en je wilt haar aanraken, als iets hogers.
Sessies met Katinka gaan altijd op één adem, gemakkelijk en tegelijkertijd, diep, positief en zeer interessant. En het belangrijkste is erg productief. Wat kun je nog meer wensen? De enigste – aanmelden voor een nieuwe sessie.

Op een dag had Katinka voorstelde om een sessie ​​drie met z’n drie te doen, met haar mooie collega, de healer Nataiki. Eerlijk gezegd was het heel opwindend in afwachting van iets nieuws en onbekends, “zoals in een sprookje.” Ik wachtte op deze ongewone sessie. En nu was het zover. Kennismaking met Natayki, werd ik ook meteen verliefd op haar – zo’n puur en oprecht persoon, met een grote ziel en een liefhebbend hart. Ik kan alleen maar zeggen dat ze een geweldige professional en een fan van haar vak is.
Ik zal over mezelf zeggen: “We behandelde mijn dochtertje dat achterloopt in ontwikkeling. Om een ​​aantal medische redenen. ”

De sessie was gewoon onvergelijkbaar !!!! Ik was stomverbaasd dat dit mogelijk was en zat met mijn mond open, in de ware zin van het woord. Katinka werd letterlijk mijn dochter en vertelde precies wat ze leuk of niet leuk vond, en zei welke downloads werden geaccepteerd, welke gewoon niet en waarom? Natayki was op zijn beurt op zoek naar manieren om de taken van mijn dochter op te lossen. En het was niet zo eenvoudig om ze op te lossen. Zij is bij ons nog dat ster, niet een eenvoudige ziel die naar deze wereld is gekomen om te studeren!!!!

Ik keek naar het hele proces van healing, alsof ik in een of ander theater zat, niet in skype. Katinka en Nataiki zijn zo’n chick tandem, ze creëren echte magie. Wat we tijdens de sessie bereikten, had ik me niet kunnen voorstellen, alsof ik in de intergalactische dimensie en ruimte was geweest. En lange tijd kon ik niet geloven dat dit met mij gebeurde. En niet in de film.

Ik zag en leerde mijn dochter opnieuw, en begon haar te ervaren met nog groter respect en trots, dat ik zo’n fantastische, intelligente dochter heb. Natuurlijk wist ik dit diep van binnen, maar ik kon me niet voorstellen hoe de dingen echt zijn. Het is nog niet bekend wanneer onze dokters dat kunnen bereiken? “Maar laten we hopen”

Ik bedoel, iedereen die uitstekende resultaten en healing willen bereiken, vooral met jonge kinderen (die niet eens kan spreken) – Vraag en Neem de sessie met Katinka en Natayki – zo grenzeloos, diep en magisch. Ze doen gewoon mirakels samen – hier ben ik een getuige. Tot de dingen die we tot stand kwamen, kon ik zelf meer dan een maand lang diggen en niet bereiken. De kracht van Катинки en Натайки  samen is 10 keer meer, ze zien heel diep en de oorspronkelijke oorzaak, en als een perfecte aanvulling, ondersteunen en helpen elkaar. Het is zo inspirerend en opwindend dat zo’n mensen bestaan die oprecht toegewijd zijn aan hun werk. En met hen wil ik doorgaan en blijven communiceren, werken en van hen leren. Het zijn genezers en leraren van de Schepper zelf, hij LEEFT in hun.

ENORM BEDANKT voor de gelegenheid, voor een magnifieke sessie. Ik hoop dat we samen tot een geweldig resultaat zullen komen! Genezing van mijn dochter Sophia.
Bedankt !!!!!

Met vriendelijke groeten, met grote dankbaarheid
O en S. Rusland, Ufa


Hoi Katinka en Nataiki,

Bedankt gisteren voor de heel bijzondere sessie.

2 Russische dames die zich KI (energie) noemen.

Ik moest eerst mijn verhaal doen en meteen daarop gaven jullie al bevindingen. Die waren meteen een schot in de roos.

De communicatie tussen jullie en mij was ook apart en bijzonder. Mooi om jullie te zien overleggen over jullie bevindingen die jullie allebei doorkregen.  De kleine verschillen en aanvullingen die er waren, maar die meteen ook een verduidelijking voor mij waren.

De rust die jullie samen uitstraalde.

De warmte die jullie gaven.

De gevoelige snaren die jullie wisten te raken.

En de uitspatting van jullie samen – toen alles precies klopte.

En samen alles naar het licht stuurde.

Een hele prettige ervaring.

Die jullie zeker voort moeten zetten om mensen te geven.

Ik denk dat KI een hele mooie formule is. Die goud waard is.

Maak er een mooie duo behandeling van! Zeker een aanvulling

Het was gisteren een hele bijzondere sessie met jullie samen.

Er is weer een hoop bagger opgeruimd.

Thanks, A. (Nederland)


Lieve Katinka en Nataiki,

Het was voor mij een bijzondere ervaring om door twee geweldige healers tegelijk te worden behandeld.

Het heeft ook grote inpact gehad. Ik heb met veel plezier een aantal dingen opgepakt die ik maar voor me uit bleef schuiven. De ideeën en oplossingen komen nu zo maar binnen.

Door de healing van mij hart kan ik milder en zachter reageren. Heel fijn.

Dank jullie uit de grond van mijn hart!

Lieve groet, P., Nederland


Goedemorgen, lieverds.

Na de sessie van gisteren sliep ik de hele nacht door zonder wakker te worden. Heb geen medicijnen hoeven te gebruiken ’s nachts !!! Ik geloof dat de genezing die gisteravond werd begonnen heeft zijn eerste vruchten gegeven! Mijn man zei dat ik erg blij ben na de sessie. Natuurlijk is dit niet de eerste sessie, maar na elke sessie merkt echtgenoot heeft dat ik straal! Dit is een adem van leven en geluk! Ik kreeg zo’n dubbel cadeau, dat ik selfs nog energie had voor een wandeling in de avond! Als jullie samenwerken, begrijp ik soms niet eens wie van jullie met mij communiceert. Jullie vullen elkaar perfect aan!
Ik dank Katinka en Nataiki voor zo’n prachtige tandem !!! Ga zo door!

Ik wens jullie grote arena gaat en meer klanten !!!

Met vriendelijke groet, S, Kashira, Moskow Regio


Katinka en Nataiki matchen niet alleen qua naam. Ik heb een duo behandeling bij hun ondergaan, wat heel bijzonder was. Tijdens deze behandeling leek het enorm sterk alsof ze samen elk detail uit mijn leven kenden en hebben benoemd. Heel accuraat en die accuraatheid bleek niet alleen uit hun helderziende vermogens, maar ook uit de aanpak die vervolgens volgde. Alles werd heel grondig aangepakt en opgelost, met soms een stap terug of opzij als dat het proces nog vollediger kon maken. Waar de één een opvallend optimisme en daadkracht heeft, heeft de ander een enorme zachtheid en rust. Terwijl de één met je werkt op het mentale niveau is de ander bezig op energetisch niveau en dat wisselt af en toe of het komt even samen alvorens het weer verder gaat. Prachtige werk en een prachtige combinatie deze twee vrouwen. Van harte aan te raden om met hun te werken!

liefs,