ThetaHealing® Ziektes en Aandoeningen

Dit seminar geeft je meer informatie en diepere inzichten vanuit een intuïtief perspectief in ziektes en aandoeningen en in de programma’s die ons weghouden van healingen.
Op de eerste dag van deze cursus ontvang je het boek Ziekten en Aandoeningen van Vianna, wat als werkboek gebruikt gaat worden.
Je zult ontdekken hoe gevoelens, emoties, overtuigingen en programma’s ons beïnvloeden in hoe we ons gedragen en welk groot effect ze kunnen hebben op het lichaam tot op celniveau.
Er worden veel voorkomende ziektes en aandoeningen behandeld en inzichten gegeven over de psychische, mentale en emotionele componenten van ziektes.
Gedurende dit seminar maak je je eigen angsten, twijfels en overtuigingen en verborgen geloofssystemen schoon, met betrekking tot de meest voorkomende ziektes en aandoeningen die je kunnen belemmeren om de ziekte te helen in jezelf en in een ander.
Na afloop en deelname van dit seminar ben je gecertificeerd ThetaHealing® Disease en Disorder Practitioner.

Cursusduur: 2 weken. Van maandag tot en met vrijdag. Tussenliggende weekenden ben je vrij.
Investering in jezelf: € 1699 inclusieve Werkboek, koffie, thee en versnaperingen. Lunch is niet inbegrepen.
Aanbetaling: € 450,00 niet restitueerbaar.
Vooropleiding: Basis DNAAdvanced DNA, Dig Deeper en Intuïtieve Anatomie.
Data: Zie Agenda

Wil je meerdere Theta Healing Cursus achterelkaar volgen, neem dan contact met mij op om de voordelen te bespreken van het aanmelden voor meer dan een cursus en het profiteren van mijn loyaliteitsprogramma.

Ga terug naar het overzicht opleidingen.