ThetaHealing® Wereld Relaties

Het seminar van wereldvrede. Uitendelijk wijn wij een ongeacht onze kleur, smaak etc.

Wil je de wereld omarmen, jezelf overal en met iedereen veilig en comfortabel voelen, dan is deze seminar voor jou!
Het ThetaHealing® Wereld Relaties seminar legt voor cursisten de focus op hun huidige en vroegere overtuigingen en thema’s met rassen, religies, culturen, landen en mensen. Zodra deze overtuigingen aan de oppervlakte komen kan de verborgen angst, haat en wrok welke eeuwen geleden ontstond worden losgelaten.
Dit geeft iedereen de kans om alle mensen en culturen in de wereld te ontmoeten, tegemoet te treden met onvoorwaardelijke liefde, begrijpen en accepteren.
Cursisten van de eerdere Wereldrelaties seminars waren verbaasd hoeveel negativiteit en onbewuste gevoelens en emoties aan de oppervlakte kwamen vanuit genetisch en historisch niveaus tijdens de overtuigingen werk sessies.
Het Wereld Relaties® seminar is een heel krachtige transformatiemogelijkheid om innerlijk en uiterlijk conflict op te lossen in jezelf en ten opzichte van anderen.
Na afloop en deelname van dit seminar ben je gecertificeerd ThetaHealing® Wereld Relatie Practitioner.

Cursusduur: 5 Dagen.
Investering in jezelf: € 899 inclusieve Werkboek, koffie, thee en versnaperingen. Lunch is niet inbegrepen.
Aanbetaling: € 300,00 niet restitueerbaar.
Vooropleiding: Basis DNAAdvanced DNA en Dig Deeper.
Data: Zie Agenda

Wil je meerdere Theta Healing Cursus achterelkaar volgen, neem dan contact met mij op om de voordelen te bespreken van het aanmelden voor meer dan een cursus en het profiteren van mijn loyaliteitsprogramma.

Ga terug naar het overzicht opleidingen.