ThetaHealing® Familiebanden 1

In dit seminar verdiepen wij ons in de familie verbindingen/banden om te ontdekken welke overtuigingen/programma‘s heb je aanvaard en meegenomen in dit leven vanwege het gezin waarin je geboren bent.
Het geeft je de gelegenheid om je familie beter te begrijpen en de disfunctionele familie patronen die jou niet langer dienen los te laten.
Door beter inzicht in de overtuigingen en programma’s van familie en voorouders kun je jezelf bevrijden van de verschillende taken en verplichtingen die in principe nooit vanaf het begin van jou zijn geweest.
Jij gaat jezelf beter leren kennen, herkennen en accepteren als een wezen van Licht! Er ontstaat ruimte om je eigen leven in volle potentie te gaan leven en kun je een nieuw gevoel van identiteit en richting in je leven formuleren op basis van je eigen ware doelen en ambities!

Er worden een aantal innovatieve oefeningen geïntroduceerd om te komen tot:

  • het oplossen van wrok tegenover je ouders,
  • het identificeren van energetische patronen in je familie en het oplossen van familiekwesties die als een rode draad door alle levens lopen,
  • het opvragen van je intentie waarom je geboren wilde worden op deze planeet Aarde en waarom je juist gekozen hebt voor dit gezin, deze familie,
  • integratie met je Hoger Zelf.
Cursusduur: 2 aaneengesloten dagen
Investering in jezelf: € 499 inclusief werkboek, koffie, thee en versnaperingen. Lunch is niet inbegrepen.
Aanbetaling: € 150,00 niet restitueerbaar.
Vooropleiding: Basis DNA, Dig Deeper en Advanced DNA.
Data: Zie Agenda

Ga terug naar het overzicht opleidingen.

Wil je meerdere Theta Healing Cursus achterelkaar volgen, neem dan contact met mij op om de voordelen te bespreken van het aanmelden voor meer dan een cursus en het profiteren van mijn loyaliteitsprogramma.