Informatie over opleidingen

Info avonden in maanden juli- augustus worden op aanvraag gedaan en via Skype of WhatsApp.

Wat je van een cursus van Katinka mag verwachten is meer dan je gehoopt had in een jasje van heel veel lichtheid en warmte.

Het is ons doel om een inspirerende, vrolijke, veilige omgeving te creëren, waarin de group die zich aandient veel nieuwe tools, kennis, ervaring, verwantschap en inzichten opdoet.

Er is geen niveau per cursus, omdat de cursussen voor iedereen toegankelijk zijn. Alle cursussen zijn op persoonlijk niveau.

Mochten er bepaalde vooropleidingseisen zijn, dan staat dit per cursus vermeldt.

Iets wat je sowieso kun verwachten is dat je na deze cursus een nieuwe, rijker leven in stapt!

Elke ThetaHealing® opleiding of andere techniek heeft eigen richting, eigen doel,  eigen bijzonderheid en uniekheid. Het enige dat hen verenigt, is de vrijheid van creatie en het besef van je creatie, het gebruik van de hogere energie van liefde – de energie van schepping van dit universum en eenheid met alles wat is, kwantum veld.

Wil je ThetaHealing® Techniek leren dan adviseer ik eerste 3 cursussen volgen: Basic, Advanced en Dig Deeper – de  alfabet van Theta Techniek. Daarna kun je jezelf verdiepen in een brede aanbod van  ThetaHealing® Techniek cursussen.

Als je de techniek van ThetaHealing® leert, zul je zien dat iedereen intuïtieve vermogens heeft die kunnen worden gebruikt om een spontane fysieke en emotionele genezing tot stand te brengen. Met dit persoonlijke proces help je jezelf, je vrienden en je familie.

Al onze Theta Healing® Certified Practitioner Courses zijn goedgekeurd en geaccrediteerd door Theta Healing® Institute of Knowledge.