ThetaHealing® Advanced DNA

Dit seminar is een verdieping van ThetaHealing® Basis DNA.
Alles is energie, ook onze gevoelens en emoties. Behalve vreugde en blijdschap ervaren wij ook angst, verdriet, boosheid, irritaties, zelfs haat. We tobben met schuldgevoelens naar onszelf en anderen. Een dergelijke lage trillingsfrequenties houdt veel ruimte in beslag in onze hersenen/ lichaam en belemmert ons een leven te leiden vanuit liefde naar onszelf en anderen. Ook verhindert het ons te genieten van het leven en het leven te creëren vanuit speelsheid. Door veranderingen aan te brengen op psychisch-/ emotioneel vlak ondergaan tegelijkertijd ook de genen en de cellen een verandering. Ze zullen regenereren met zelfgenezing als gevolg.
Tijdens dit seminar wordt de trillingsfrequentie van elke deelnemer verhoogd, zodat er nog betere resultaten behaald worden tijdens healingen en readings. Je leert vanuit liefde de diepere oorzaak van oude boosheid, haat, angst, pijn of verdriet tegemoet te treden en loslaten. Doordat de situatie in alle volledigheid is waargenomen en begrepen, worden emoties vrijgelaten. Als we oud zeer loslaten ervaren we verlichting.

“Het ThetaHealing® Advanced DNA seminar geeft een dieper begrip van de lagen van Bestaan die ons omringen. Ook geeft het veel informatie over de krachten die werkzaam zijn in deze lagen van Bestaan en het verschil van enerzijds werken vanuit de 7e laag van bestaan (de Bron) en anderzijds helen vanuit de andere lagen van bestaan.”

Je leert verder:

 • De gebroken ziel te helen.
 • Het gebroken hart te helen.
 • De baby in de buik te helen.
 • Vrij vliegende herinneringen vrij te maken.
 • Geloftes, beloftes, Inwijdingen enz. vanuit andere tijden en dimensies op te lossen
 • Spreken met het hoger Zelf.
 • Manifesteren en creëren.
 • Zich verbinden met je (een) voorouder(s).
 • Liefde zenden naar de baby in de buik.
 • Verbinding met het goddelijke
 • Heel veel Downloads.

Doordat we een beter begrip krijgen van de Lagen van Bestaan en hoe deze doorwerken in ons dagelijkse leven, leren wij programma’s die ons gebonden houden aan verschillende “Lagen van Bestaan”, andere tijden en andere dimensies (eden, beloften, geloften en afspraken) te herkennen en te verwijderen op alle niveaus..
Door het downloaden van nieuwe gevoelens die wij nooit gekend hebben of vergeten zijn, leren we hoe te leven zonder angst, boosheid, frustraties, woede, wraak, wrevel, rancune, spijt, wrok, agressie, jaloezie, ellende, conflicten etc. Hiermee worden nieuwe deuren geopend in onze ontwikkeling, zodat we kunnen stoppen situaties te creëren met emoties of gevoelens die ons leven negatief beïnvloeden. Ons leven verandert ingrijpend op een wonderbaarlijke en magnifieke manier. Het leven is ons in liefde gegeven en wil niets liever dan dat wij onophoudelijk in een staat van vreugde verkeren.

Cursusduur: 3 aaneengesloten dagen.
Tijd: Van 9:30 uur tot 17:00 uur.
Investering in jezelf: € 499 inclusieve manuaal, het boek Advanced ThetaHealing van Vianna Stibal, koffie, thee en versnaperingen. Lunch is niet inbegrepen.
Aanbetaling: € 150,00 (Geen terugbetaling mogelijk).
Vooropleiding: Basis DNA
Data: Zie Agenda
Inschrijven: Zie Inschrijfformulier
Terug naar: Thetahealing® Cursusoverzicht

Wil je meerdere Theta Healing Cursus achterelkaar volgen, neem dan contact met mij op om de voordelen te bespreken van het aanmelden voor meer dan een cursus en het profiteren van mijn loyaliteitsprogramma.