Lighterian Purification Rings

Dit is het advanced programma binnen de Angel track. Deze zuiverende afstemmingen, verbinden je met de Serafijnen, die direct door werken in je systeem en je leven. Alles wat niet in harmonie vibreert en je hoogste wezen dient, werd onmiddellijk uit je leven verwijdert! Heel erg krachtig!

 Wie zijn de Serafijnen?

De Serafijnen zijn Engelen; het niveau van de Serafijnen is het allerhoogste in de Engelenrijken. Hun licht is zo intens helder, dat het voor een sterveling haast onmogelijk is om erin te kijken. Deze Engelen van Liefde, Licht en Vuur vliegen rond de troon van God; ze absorberen en reflecteren het Goddelijk licht.

Wat zijn de Lightarian Purification Rings?

Een Purification Ring is een eenvoudige, etherische, energetische verbinding met de puurste kwaliteiten en energiepatronen van de Serafijnen, die voor altijd wordt gemaakt tussen een individuele persoon en een bepaalde Serafijnen groep. Dit om de mensheid te helpen bij hun spirituele ontwikkeling.Nadat je energetisch verbonden bent door deze inwijdingen, zul je voortdurend inspiratie en ondersteuning van hen ontvangen, waardoor je wordt aangemoedigd om deze Serafijnse kwaliteiten in alle gebieden van je leven uit te drukken.

Deze module  van afstemmigen bestaat uit 6 delen (6 meditaties).

De eerste afstemming – Serafijnen YJe ontvangt de blauwe vlam van heelheid in je hartchakra,  die je gehele lichaam en systeem zuivert tot in het bot. Genetische coderingen en persoonlijke inzichten worden hersteld.

De tweede afstemming – Serafijnen C: Je wordt volledig geopend om zuivere en volledige informatie te ontvangen via je vijf zintuigen, waardoor je beter in staat zult zijn om vreugdevol en liefdevol in het leven te staan. Tevens wordt er een verbinding gemaakt met Sterrenenergie.

De derde afstemming- Serafijnen V: helpt bij het verwijderen van het schild van angst, dat zich in je aura bevindt en dat is ontstaan vanuit angst, toen jij de menselijke vorm aannam, zodat je volledig in onze waarheid kunnen staan.

De vierde afstemming-Serafijn Z: faciliteert de volledige integratie van levenservaringen inclusief het loslaten van diepe rouw/verdriet.

De vijfde afstemming: Je ontvangt de blauwe vlam van gelukzaligheid; deze wordt via je voeten in je aura geplaatst en zal een verbinding maken tot in de bron. Deze inwijding helpt bij het compleet begrijpen en toepassen van aanroepen en intentie in een staat van gelukzaligheid.

De zesde afstemming: Gouden muzieknoten van de Serafijnen worden in je keelchakra geplaatst. Via deze afstemming wordt magie in jouw werkelijkheid en in je leven gebracht door je totaal te verbinden met de alom aanwezige energie.

Tijd: 40 minuten persoonlijk, telefonisch of via afstand
Persoonlijke investering: €110,- per deel voor cliënten.                              

Voor leraren bijkomende kosten €150,- voor manual en registratie
Vereiste vooropleiding: Angel Links
Inclusief: Manual en registratie bij Lightarian Institute, Amerika
Certificering: Ja