Wie is Katinka ?

Jij gaat samenwerken met Katinka Tchernova. 

Katinka wordt wereldwijd gezien als een expert in haar begeleiding bij het bewustwordingsproces. Zij is niet alleen buitengewoon attent, capabel, secuur en doortastend; een specialist in alles wat zij doet. Ook is ze enorm enthousiast en inspirerend.
Ze veranderd levens en elke les van haar zo kernachtig is, dat de uitwerking ervan nog lang kan voortduren. Haar manier van werken is voor groot aantal mensen direct fysiek waarneembaar.

Ze is heel breed georiënteerd, daardoor ze bij het aanleren van een prachtige techniek als Thetahealing® of andere technieken veel aanvullende informatie geeft.

Wat je van een cursus van Katinka maag verwachten is meer dan je gehoopt had in een jasje van heel veel lichtheid en warmte.

Het is ons doel om tijdens cursussen een inspirerende, vrolijke, veilige omgeving te creëren, waarin de groep die zich aandient veel nieuwe tools, kennis, ervaring, verwantschap en inzichten opdoet.

Iets wat je sowieso kun verwachten is dat je na deze cursus een nieuwe, rijker leven in stapt

Katinka werkt met mensen in verschillende landen. Zij  was een officieel tolk van ThetaHealing Instituute of Knowledge gedurende 10 jaar.

Ze is een gecertificeerd beoefenaar en docent in de volgende disciplines:

 • ThetaHealing® DNA van Vianna Stibal & THINK
 •  Etherische Kristal Chirurgie
 • Quantum Touch
 • White Time Healing
 • Aura Reading & Healing
 • Werken met Engelen
 • Werken met dieren
 • Coaching/Mentoring
 • Exponential Coaching
 • Reïncarnatie en Regressie
 • Psychologische Portrait
 • Emotional Release
 • Kwantum opstellingen
 • Energetische atlas correctie

In haar praktijk biedt Katinka verschillende seminars, workshops en behandelingsmethodes aan die je kunnen helpen om weer vertrouwen in jezelf en in het leven te krijgen, om uiteindelijk jezelf te helen… Je leert “obstakels”, angsten, beperkende overtuigingen en patronen in je leven te herkennen en los te laten zonder drama te creëren. Je leert jezelf zien en erkennen hoe je werkelijk bent. Je leert van jezelf te houden. Je leert te voelen hoe je gewoon aanwezig kunt zijn, waarbij je verbondenheid ervaart, met jezelf, anderen en alles wat er is. Je leert om je daarvan bewust te zijn en ervan te genieten. Zo laat je de eenzaamheid/ afgescheidenheid los en leer je een leven voor jezelf te creëren waarin je in liefde, vrijheid, overvloed en verbinding bent met alles om je heen. Je leert te doen wat je het allerliefste wilt.

Inzichten in gebeurtenissen en ziektes in je leven, leer je begrijpen en loslaten als je daarvoor kiest.
We ontdekken de levensdoelen waar je vanuit je ziel voor kiest en hoe je deze kunt volgen. Je leert te leven vanuit een ‘mindset’ die speels en vol vertrouwen is en van leuk naar leuker gaat. Met een passie voor het leven die aanstekelijk werkt, waardoor je merkt dat samenwerking, inspiratie en mogelijkheden ontstaan in plaats van verplichting, eenzaamheid, starheid en verboden. De mogelijkheden zijn er, ook voor jou. Vindt alles uit waarbij jij je het gelukkigst voelt.

Wilt je een afspraak maken, hebt je vragen,
neem dan contact op via:
06-45494988 of per mail:
info@AngelTheta.com

Er is zo veel meer mogelijk dan je denkt!

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is geloven dat wat je denkt niet de hele waarheid is. Wat je denkt is niet de grens van wat mogelijk is. Het is maar een illusie die wij zelf creëren vanuit ons onderbewustzijn. In ons onderbewustzijn zijn al onze (pijnlijke) ervaringen opgeslagen, die zich van daaruit doen gelden als de absolute waarheid. We resoneren met de energie van onze innerlijke wereld, ons (onder)bewustzijn en die stelt ons denkbeeldige grenzen om ons te behoeden voor ervaringen uit het verleden. Dat klopt dus niet per sé.
Als je dit begrijpt dan kun je het veranderen. Maar hoe doe je dat?
Dat is simpel. Je kunt de mens op veel manieren ontleden, maar we bestaan allemaal in en uit een oneindige energie. Deze energie heeft als kenmerk dat het oneindig creatief is. Dat maakt dat alles wat we ons kunnen wensen mogelijk is. Waar je, je op focust en wat je kiest te geloven, creëer je in je leven. Door bewust met deze energie te werken kun je – als je eenmaal snapt wat je van je belemmeringen leert- ze direct loslaten en veranderen in een positief resultaat. Dat is wat ik doe met ThetaHealing® en jij kan het ook leren. Als ThetaHealing® docent geef ik seminars en workshops in deze methodiek (zie Opleidingen / Workshops) en mensen kunnen ook bij mij terecht voor individuele consulten.

Je bent van harte welkom!