Werken met trauma’s

Los laten en verwerken van trauma’s 

Emotionele Ontlading/ Bevrijding is een combinatie techniek met etherische olie en ThetaHealing techniek. Het is een zeer effectieve methode voor het vrijgeven van negatieve of traumatische herinneringen die zijn opgeslagen op een cellulair niveau.

Essentiële oliën kunnen vanwege hun geur en hun unieke moleculaire structuur gemakkelijk doordringen in de huid, het bloed en de weefsels en in enkele minuten organen bereiken. Ze stimuleren direct de amygdala (het emotionele centrum) in de hersenen. Amygdala speelt een belangrijke rol in het opslaan, controleren en loslaten van alle emotionele herinneringen en trauma’s. De enige manier om deze klier te stimuleren is met geur. Vervolgens worden impulsen doorgevoerd naar andere delen van het limbische systeem van de hersenen en de hypothalamus.

Reukzin (geur) is de enige van de vijf fysieke zintuigen dat direct gekoppeld is aan de limbische kwab van de hersenen (ons emotionele controlecentrum). Angst, depressie, woede, vreugde en alle fysiek zijn afkomstig uit deze regio.
Een bepaalde geur kan herinneringen en emoties oproepen voordat we er zelf bewust van worden.

Wij weten dat angst, autisme, depressie, posttraumatische stressstoornis en fobieën zijn gerelateerd aan abnormale functioneren van de amygdala.

Het is bekend dat Essentiële oliën kunnen je trillingsfrequentie onmiddellijk verhogen door ze in te ademen! Waarom is de frequentie zo belangrijk?
Frequentie is een indicator van de vibratie en energie van jou, voedsel, ziekte etc. Ter vergelijking: de trillingsfrequentie van het menselijk brein is 71-90 MHz en ons gezonde lichaam is 62-78 MHz. De ziekte begint wanneer de trillingsfrequentie daalt tot 58 MHz.
Essentiële oliën hebben een frequentiebereik van trillingen van 52-360 MHz.

15 essentiële oliën van Young Living worden gebruikt tijdens de sessie om verborgen emoties, trauma’s zachtjes te verheffen en toe te staan om ze los te laten uit ons fysieke lichaam en subtiele etherische lichamen.

Investering in jezelf: vanaf € 150.00 60 min consult.