Individuele consult

Het is heel belangrijk om open te staan voor een healing – verandering als je genezing wil bewerkstelligen. Zodat de healing – verandering op een “dieper” niveau kan komen en de kern van “het probleem” kan transformeren.
Er is meer mogelijk dan wij kunnen bedenken!
Sta jezelf toe om met een open blik en hart te helen met de intentie dat alles mogelijk is. Door het lichaam zelf te laten bepalen wat nodig is in je genezingsproces, geef je het ook de kans om de oorzaak van “het probleem” te vinden.

Individuele Consulten kunnen verschillende vormen hebben: ThetaHealing, Exponential Coaching, Energetische Chirurgie, Quantum Touch, White Time, Emotional Release, Crystal Layout – regressie, Mediamiek, Channeling, Engelen healing of een combinatie.

ThetaHealing Sessie.
Tijdens een Thetahealing sessie (het thema wordt besproken met de cliënt) gaat de Katinka in Thètastaat (de naam komt van de hersengolffrequentie). Dit is een staat van bewustzijn waarin de hersenfrequentie zeer sterk verlaagd is, zoals tijdens diepe slaap, meditatie of hypnose. Het is de staat waarin je volledige beschikking hebt over je intuïtieve vermogens en de bewuste toegang tot je onderbewuste. Het niveau van de dualiteit, de twijfel wordt overstegen. Vanuit die staat van bewustzijn en vanuit de verbinding met “de Bron”, energie van All Wat Is – energie van Creatie, Kwantum Veld wordt de informatie over wat op dit moment speelt bij de cliënt waarneembaar en kan een healing – verandering plaatsvinden.
Belemmerende emoties, disharmonieën in het lichaam en destructieve overtuigingen worden, als je dit wilt, verwijderd en vervangen door positieve programma´s en gevoelens, die jou ondersteunen en je helpen om je leven te creëren. Zo kunnen bijvoorbeeld diepe angsten en onzekerheden worden uitgetest en worden getransformeerd naar meer rust, vrijheid en zelfverzekerdheid in jezelf.
Omdat er vrije wil is moet je tijdens het consult eerst mondeling toestemming geven voor de transformatie.
Middels een eenvoudige kinesiologische methode van spiertesten kan een (bewuste of onbewuste) overtuiging – negatief of positief – worden getest.
In één consult kan er al erg veel worden getransformeerd. Als er veel negatieve overtuigingen op diepe niveaus zitten is het soms nodig om in meerdere consulten aan een thema te werken, om het tot op de bodem te kunnen opschonen.
Wat kan je doen ter voorbereiding op een consult?
Drink voldoende water, want voor een goede werking van de spiertestmethode moet je goed gehydrateerd zijn. Zorg ervoor dat je helderheid hebt over het thema/vraag waar je aan wilt werken. Verder is het belangrijk dat je naar het consult komt met een houding en intentie gericht op een positieve verandering en jouw actieve deelname daarna in je eigen proces.
ThetaHealing® leert je op een nieuwe manier kijken naar je heden, verleden en toekomst en geeft je handvatten om je leven opnieuw vorm te geven en te creëren vanuit je eigen kracht. Doordat de healing op een diep niveau plaatsvindt kan het zijn dat de waarneembare verandering in je dagelijkse leven soms direct en soms na enkele dagen of weken zichtbaar wordt.
Wat kan ThetaHealing® voor jou betekenen?
ThetaHealing® beidt ondersteuning en wordt gebruikt bij emotionele, fysieke/lichamelijke, psychisch/mentale en spirituele verstoring, bv:
 • Traumaverwerking, o.a. geboortetrauma´s, rouwverwerking, verslavingen
 • Emotionele stress, gevoelens van onvrede (verdriet, pijn, boosheid, angst, lusteloosheid), depressie , burn out
 • Mishandeling problematiek (op welk niveau dan ook)
 • Communicatieproblemen
 • Gebrek aan eigenwaarde, problemen met zelfbeeld in welke vorm dan ook
 • Werk-/familie-/relatieproblematiek (verstrikkingen, verbetering tussen partners, ouders en kinderen of andere vormen van relaties. Verwerking en loslaten van voorbije relaties en weer blij doorgaan met je leven)
 • Je doelen vinden, stellen en manifesteren
 • Elke vorm van angst of fobie
 • Fysieke problematiek (ziektes en aandoeningen)
 • Gewichtsproblemen
 • Concentratiestoornissen
 • Slaapproblemen
 • Financiële zorgen en onzekerheden

ThetaHealing® is geen vervanging van de reguliere geneeskunde!
De techniek is ontwikkeld om het zelfhelend vermogen te activeren en te verbeteren. Er wordt door mij sterk aanbevolen dat cliënten hun eventuele behandelend arts blijven bezoeken en de adviezen opvolgen. Ik raad u aan voor een medische diagnose of medicatie altijd uw arts te raadplegen!

Voor meer informatie of een afspraak maken:

+31645494988 of  info@angeltheta.com

Investering in jezelf: € 150.00  per 60 min, € 225.00  per 90 min, € 300.00  per 120 min.

Dringende consultatie: vanaf €180.00 per 60 min.

Houd er rekening mee dat dit uurtarief voor zakelijke klanten exclusief BTW is.

Nadat u een sessie heeft aangevraagd, spreken we de voorlopige duur van deze sessie af. Individueel consult is mogelijk van maandag tot en met donderdag. Voor deze afgesproken periode wordt een factuur opgemaakt. Deze factuur dient voor de geplande sessie betaald te worden. Als de klant ervoor kiest om de duur van een sessie te verlengen, wordt er later een aanvullende factuur verzonden.

Bij verhindering dient een afspraak minimaal 24 uur van tevoren te worden afgezegd. Lees Algemene voorwaarden.

Consult op afstand / Skype / Zoom / WhatsApp consult :

Als je ver van Berkel-Enschot woont of niet in de mogelijkheid bent om naar de praktijk te komen is het mogelijk om het consult op afstand en/of via internet te doen. Voorwaarde hiervoor is wel dat je bekend bent met en jezelf kan testen middels de spiertest methode, anders wordt een korte introductie gegeven over de testmethode.

De software van Skype/ Zoom / WhatsApp kun je gratis software downloaden. Verder moet je computer minimaal een microfoon en luidsprekers hebben.

Vragen na de sessie per telefoon / WhatsApp / Skype / Zoom (of vergelijkbaar)

Nadat een sessie is afgelopen, kunnen er vragen ontstaan; Houd er dan rekening mee dat vragen van algemene aard gratis worden beantwoord. Vragen over een specifieke kwestie worden gefactureerd tegen een tarief van € 35, – per 15 minuten, maar de eerste 10 minuten van ondervraging na een sessie worden als mijn cadeau aan u gegeven en zullen niet worden gefactureerd.

Attentie!

e-mails die op vrijdag na 17.00 uur of in het weekend worden verzonden, worden de volgende maandag gelezen en beantwoord!