Coachingtraject – Passion for Life

Dit traject is voor iedereen die openstaat om de Creator te worden van zijn of haar leven. Je krijgt bevestigt in je dagelijkse leven waar je in gelooft. Vaak zijn wij ons er niet van bewust dat we geloofsovertuigingen hebben die ons tegenhouden om succes te krijgen in ons leven. Op welk gebied dan ook. Verander je overtuigingen en je leven verandert!
Creëer zo wat je werkelijk wilt: een nieuwe baan, een nieuwe relatie, cliënten voor je bedrijf of iets anders…
In 6 sessies a 1,5 uur werk je 6 weken lang met ThetaHealing® op een gestructureerde manier aan het opsporen en elimineren van je saboteurs (die er dus ook voor zorgen dat je je door de buitenwereld laat saboteren). Zo krijg je de mogelijkheid om ongehinderd te creëren wat jij wilt.
We kijken onder meer naar wat het hogere Plan is voor jou en hoe je huidige doelstelling zich daartoe verhouden.

De volgende gebieden worden behandeld:

  • je familie;
  • je verleden;
  • je sociale omgeving en sociale druk;
  • overvloed voor jezelf;
  • je eigen angsten om werkelijk succes te creëren.

Ook ontvang je nieuwe positieve programma’s ofwel overtuigingen die op celniveau binnenkomen, waardoor je daadwerkelijk verandering in je dagelijks leven ervaart. Door nieuwe ondersteunde overtuigingen te accepteren ontstaan er nieuwe neurologische verbindingen in ons brein en nieuwe receptoren in ons cellen waardoor de mogelijkheid gecreëerd wordt om andere wegen te gaan bewandelen. Deze “downloads” geven je de mogelijkheid om in een korte tijd grote cellulaire verandering aan te brengen in je Totale wezen. Het resultaat is dat je veel diepe stukken opruimt waardoor je je doelen gemakkelijker aantrekt in je leven. Bovendien krijg je op deze manier een veel heldere kijk op je leven.

Ben jij degene die voor zichzelf succes wenst en succes toestaat in het leven?
Wacht niet meer af en laat je niet langer door anderen sturen. Word de bestuurder van je eigen leven! Het ligt allemaal binnen handbereik!

Meld je aan en gun jezelf een leven in liefde, vreugde, overvloed en blijheid!

De investering voor dit traject is € 1200,–