Energetische Chirurgie
Een andere manier om fysieke of geestelijke/emotionele aandoeningen te behandelen is energetische chirurgie. Het wordt ook aurachirurgie of etherische chirurgie genoemd. Het betekent opereren in het veld rondom het lichaam.
Voordat we ziek worden en fysiek ongemak gaan ervaren, is een ziekte al zichtbaar in het aura. Dat kunnen we terugvinden/zien in de verschillende etherische auralagen. Vaak heeft ons lichaam de ziekte gecreëerd na een lange periode van ontkenning, angst, gevoel van onrecht, innerlijke pijn en strijd met jezelf en anderen of omwille van andere onbewuste reacties. Met andere woorden – vanuit een overlevingsmechanisme.
Wanneer de aandoening of ziekte niet uit het aura is gehaald, losgelaten of getransformeerd, zal er op het fysieke vlak geen genezing mogelijk zijn.
Wanneer jij je bewust wordt waarom jouw lichaam (dus eigenlijk jij) de ziekte creëert, krijg je de sleutel tot zelfgenezing in handen en kan een (sluimerende) ziekte relatief makkelijk uit het auraveld verwijderd worden zonder dat een fysieke operatie nodig is. Dit kan echter alsnog fysiek voelbaar zijn.

Een energetische operatie:

Door middel van mijn helderziende, heldervoelende, helderwetende en helderruikende gaven maak ik contact met de Universele Bron van Creatie. Ik vind uit wat de hoogste waarheid is voor jou in je situatie en ga in gesprek met de energie of het orgaan dat uit balans is. Aan de hand van beelden, gevoelens en indrukken die ik krijg, komen wij tot de kern en de oorsprong van de situatie. Het kan gebeuren dat bepaalde ervaringen uit een ander leven stammen die je toen niet hebt kunnen verwerken. Hierdoor kunnen in het huidige leven zowel lichamelijke klachten, emotionele problemen als mentale verwarring ontstaan.
Ik combineer healing, reading, reïncarnatietherapie en coaching in een behandeling om een optimaal resultaat te garanderen voor lichaam en geest.

Net als in een operatiekamer wordt er een veilige omgeving geprepareerd waarin hygiëne en bescherming belangrijk zijn. Vervolgens breng ik je in een rustige ontspanning en vertel ik je precies wat ik ga doen.

Gedurende de hele operatie ben je volledig bij bewustzijn om te kunnen bespreken wat jij ervaart. Tijdens de operatie krijg ik informatie door die te maken heeft met de ziekte en dat deel ik met jou. Het kan gebeuren dat je spontaan flashbacks krijgt van vorige levens. Het gaat hier bijna altijd om onverwerkte vorige levens. Ik werk vanuit de Bron van Alles Wat Is in afstemming en samenwerking met de Aartsengelen, de geestelijke Geneeswereld, Licht Artsen en Licht Chirurgen.

Bij het opereren (er wordt in 49 verschillende energielagen gewerkt) worden mijn handen geleid. Vaak werk ik met kristallen of met rituele voorwerpen zoals Phurba’s , Vajra’s en Viswa Vajra’s. Dit zijn instrumenten die al eeuwenlang door Tibetaanse monniken en Nepalese genezers worden gebruikt om in het auraveld te opereren.
Na de operatie, die minimaal drie kwartier duurt, krijg je de tijd om bij te komen en spreken we de vervolgbehandeling door. Het is heel belangrijk om na een operatie, minimaal drie dagen rust te nemen en niet te actief te werken of te sporten. Daarbij is het noodzakelijk om veel water te drinken om de afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen.

Vaak zijn bij diepzittende fysieke en emotionele problemen meerdere spirituele operaties nodig voordat het auraveld hersteld is. Het slagen van een etherische operatie hangt af van de bewustwording van de cliënt. Wanneer het bewustzijn niet wakker is in het probleemgebied, kan dat wat weggehaald is tijdens de operatie zichzelf opnieuw creëren.

Het is heel belangrijk onder medische behandeling te blijven van de reguliere artsen. De etherische operatie is pas gelukt wanneer volgens de reguliere artsen een operatie niet meer nodig is.