Crystal Viewing of the Soul (Crystal lay out)

Er zijn verschillende geheugens in onze DNA-cellen: het genetisch geheugen van onze voorouders, het gistorische geheugen, het zielgeheugen van elke emotionele gebeurtenis die wij als intergalactische wezens ooit hebben meegemaakt.

Omdat al onze levens eigenlijk tegelijkertijd gebeuren, hebben we de mogelijkheid om de gebeurtenissen te veranderen in onze parallelle levens. We bemoeien ons niet met onze vorige levens, maar we observeren alleen maar. Dit proces van remote viewing verhoogt je bewustzijn en je trillingsfrequentie. Tevens verbetert het je huidige bewustzijn van het leven hier, op dit moment.

De auteur van deze cursus is Christina High. De korte versie van deze fantastische methode leer je tijdens de ThetaHealing® cursussen – Regenboog Kinderen en Lagen van Bestaan . Vianna heeft het geleerd van Christina E. High. Deze eendaagse/tweedaagse cursus biedt je een volledige versie van Crystal Remote Viewing of the Soul. Dit is een krachtig instrument om jezelf beter te begrijpen en met cliënten/anderen te werken. Het unieke van deze techniek is dat binnen een enkele sessie de oorzaken van je situatie, falen, angst, verlies, ziekte kunnen worden gevonden en begrepen. Jij kunt de redenen zien die de harmonie van je relaties of je overvloed verstoren en blokkeren om ze vervolgens snel en effectief te veranderen of op te lossen. Je kunt antwoorden vinden op je diepste vragen om vervolgens daarna de juiste beslissing te nemen (bijv. een nieuw idee, een projectbesluit, etc.). Tijdens deze cursus leer je te communiceren met kristallen en naar ze te luisteren. Kristallen/mineralen zijn als gidsen die ons begeleiden. Je leert hoe ze te leggen, welke etherische oliën te gebruiken om een diepe Theta staat voor je cliënt te creëren om vervolgens hem/haar te verplaatsen naar de juiste ruimte en tijd.

Crystal Viewing of the Soul geeft je de kans om:

  • te reizen in het verleden, in de toekomst van dit leven en in de toekomstige leven(s)
  • een traumatische ervaring te vinden en af te ronden en te helpen bij de genezing van situaties in het heden
  • de redenen van je diepste angsten te begrijpen en ze los te laten
  • helder krachtige incarnaties in het verleden en de toekomst te zien
  • zich te verbinden met de energie van de welvaart, overvloed en succes, door je beste kwaliteiten en deugden op te halen en te activeren in het nu
  • de karmische verbindingen met bepaalde mensen (bijvoorbeeld familieleden, geliefden) te begrijpen
  • inzicht te krijgen in de oorzaken van een situatie in het heden en deze vervolgens te veranderen
  • te praten met uw beschermengel, spirituele familie, opgestegen Meesters, je leraren en gidsen om hun steun, hulp, tips, en advies te krijgen
  • je toekomst in dit leven of je toekomstige incarnaties te zien
  • Een bezoek brengen aan andere planeten en sterrenstelsels of gewoon roaming (rondzwerven) rond de aarde et cetera.

Dit is een diepe, krachtige techniek. Tijdens de sessie is de persoon volledig bij bewustzijn: hij/zij hoort, ziet, herkent, begrijpt alles wat er gebeurt met hem/haar en heeft de situatie volledig onder controle.

In interactie met het lichaam creëren kristallen een enorm energetische veld die vibreert op Theta frequentie, wat op zijn beurt een ruimte-tijd portaal creëert. Als wij er vanuit gaan dat alles tegelijkertijd bestaat in onze “parallelle levens”, die wij “het verleden” en “toekomst” noemen om ze makkelijker te begrijpen, dan zijn we in staat om deze energieën te zien, veranderen, lessen begrijpen en te nemen als ervaring. Dit proces helpt je je bewustzijn te vergroten, je trillingsfrequentie te verhogen en meer bewust te zijn van je leven hier en nu.

ThetaHealing® kennis is geen voorwaarde voor deelname, maar wenselijk. Zonder ThetaHealing® is mogelijk.

Cursusduur: 1,5 dag
Investering in jezelf: € 320,00 Inclusief werkboek, gebruik kristallen en oliën, koffie, thee en versnaperingen. Lunch is niet inbegrepen.
Aanbetaling: € 100,00 (Geen terugbetaling mogelijk).
Vooropleiding: geen of Basis DNA
Data: Zie Agenda