Angel Links

Angel Links creëren een permanente krachtige binding met een “A-Team”, een gespecialiseerd Engelen-team bestaande uit Serafijn Rose Aura en vier Aartsengelen.

Brengen in je leven een uitbreiding van pure engelen-kwaliteiten, kwaliteiten zoals onvoorwaardelijke liefde, onbeoordelend zijn, moed, schoonheid en vreugde.

De vijf Lightarian Angel Links zijn ontworpen om uitzonderlijke verbindingen te creëren tussen jou en een hoogst vibrationeel team van wezens uit het Engelenrijk, een team wat dor het Lightarian Institute wel het “A-Team” wordt genoemd. Het team bestaat uit een Serafijn( genaamd Rose Aura) en vier Aartsengelen (te weten Michael, Raphael, Uriel en Gabriel). 
De Angel Links zijn geïnspireerd door Serafijn Rose Aura en deze Aartsengelen teneinde op een meer directe, en ook meer krachtige manier te kunnen samenwerken met mensen, om op die manier hun spirituele ontwikkeling te kunnen vervolmaken. Het is hun intentie om veel van hun kwaliteiten en de energie patronen die ze herbergen in te voeren in en te vermengen met de energievelden van mensen.
Doorgaans zijn de connecties die via de Angel links worden gecreëerd veel dieper dan de contacten met engelen die mensen al sinds honderden jaren (spontaan) ervaren.
De bindingen met Serafijn Rose Aura en de vier Aartsengelen zijn heel speciaal afgestemd extreem hoog vibrationeel en werkelijk permanent van aard.
Ze zijn erg verschillend van de meer traditionele “telepathische en etherische interacties” die vele mensen al hebben met Engelen. Ieder van deze Angel Links zet een geheel nieuwe, zeer speciale soort van binding binnen jouw energievelden op, waardoor jij en de wezens van het Engelenrijk op meer effectieve wijze kunnen samenwerken.
Deze vijf Wezens uit het Engelenrijk hebben zich toegelegd op een intieme en krachtige samenwerking met hen die de Ange lLink afstemming ontvangen. Hun aandacht gaat er naar uit je te helpen de speciale engelen-kwaliteiten eigen te maken en uit te breiden, namelijk de kwaliteiten van onvoorwaardelijke liefde, onbeoordelend zijn. Moed, schoonheid en vreugde, en dat alles tot in je dagelijkse leven. Aanvullend op deze vijf engelachtige energieën, zal ieder van hen zich op een specifieke manier als gids voor jou gedragen..
Zoals bijvoorbeeld:
je assisteren bij je gedragingen binnen het etherische rijk
je steunen bij en met helen
je pad ‘verlichten’ in de toekomstige tijden
je creatieve processen stimuleren en
je manieren van communiceren effectiever te maken.

Serafijn Rose Aura’s Angel Link voor Onvoorwaardelijke Liefde
Vanuit de hoogste regionen van het Engelenrijk, genaamd de Serafijnen, is een Serafijn genaamd Rose Aura voorwaarts getreden om de Engelen-kwaliteit van pure Onvoorwaardelijke liefde te verspreiden naar de mensheid. Via haar Angel Link verbinding met jou zal een “Engelen-Vlam der Onvoorwaardelijke Liefde” in je hartruimte worden geplaatst, zich daarvandaan volledig verder uitstralen door al je energievelden, en vervolgens verder uitbreiden tot in alle gebieden. Na de afstemming zal Rose Aura binnen jouw “Etherische achtergrond” werkzaam blijven als een Engelen-Gids, om je te assisteren in zaken die met “Het Hart”, met Liefde te maken hebben… uiteraard zeer specifieke in zaken waarbij onvoorwaardelijke liefde van jezelf en naderen een rol speelt.
De Serafijn Rose Aura Angel Link vertegenwoordigt de “Lightarian Doorgang” naar het energetische niveau van de Aartsengelen en is daardoor een voorwaarde om de overige Angel Links te kunnen ontvangen.

 • Aartsengel Michael’s Angel Link:
  Gericht op het thema van onbeoordelend zijn, en tevens gericht op het assisteren van jou in het succesvol navigeren binnen de etherische rijken (via telepathie, channeling, bewuste etherische reizen etc), was Michael de eerste Aartsengel die voorwaarts trad om zijn Angel Link te bieden.
  Net als met het ontsteken van de “Vlam der Engelen in de Hartruimte” via de Rose Aura Angel Link, hebben we een uitzonderlijke visie over de Aarstengel Michael Angel Link. Het is een symbolische representatie van de zuiverste energieën van de kroon chakra welke Michael duidelijk wenst te vermengen in de energievelden van de mensen. Het in de afstemming gebruikte symbool is dan ook de halo! In dit geval is het een van Engelen afkomstig Halo van unieke mentale zuiverheid, wat de ervaring van onbeoordelend zijn in alle gebieden van je leven zal kunnen leveren. Het zal ook dienen als jouw symbolische geheugensteun van Aartsengel Michael met jou en van zijn aanbod om te dienen als jouw Gidsende Engel binnen de Etherische rijken.
 • Aartsengel Raphael’s Angel Link
  Aartsengel Raphael is voorwaarts gekomen om ons te ondersteunen met de vermenging van de moed der Engelen en Goddelijke heling. Wij noemen hem wel “De Verlichter”, omdat hij ook een “Toorts van Engelen Licht” levert, voor jou, om als het ware “je pad te verlichten”, door het hele leven.
  Met Raphael’s hulp via deze Angel Link zul je in staat zijn om effectiever bepaalde uitdagingen en hindernissen te vermijden… en ook zul je in staat zijn duidelijker bepaalde kansen en spirituele beloningen te zien die voor je, op je pad, liggen. Aangezien je je weg naar de toekomst met Raphael beter kunt verlichten, zal een gevoel van goddelijke en door Engelen ondersteunde moedige ondernemingslust op een meer natuurlijke manier in je leven komen.
  Aartsengel Raphael’s Angel Link zal je ook voorzien van steun in je helende proces. Hij is bekend als de “goddelijke heler” en Raphael zal je, door deze Angel Link, helpen om de “goddelijke heler’ in jezelf te ontdekken.
 • Aartsengel Uriel’s Angel Link
  Aartsengel Uriel is naar voren getreden om ons te voorzien van een vermenging van de Schoonheid der Engelen. Dit zal je helpen de meer ‘vrouwelijke kant van schoonheid’ te ervaren, vooral door een verhoogde waarneming van waardering, en de meer “mannelijke kant van schoonheid” door de stimulering van je talenten voor creatieve uitingen.
  Dankzij deze Angel link connectie kan Uriel je assisteren bij het verbeteren van je mogelijkheden om Schoonheid te uiten in alles wat je zegt, denkt en doet. Hij kan je ook helpen door stimulatie van je creativiteit en inspiratie om je op vele manieren artistiek te uiten.
  In de Angel Link met Uriel wordt als symbool van de link een “Hartvormige geschenkendoos” gebruikt, welke etherisch wordt geïnstalleerd in je hartruimte. Hij dient als een herinnering aan zijn binding met jou. De hartruimte is een hoofd-doorgang voor de stroom van schoonheid en creativiteit, zowel naar binnen als naar buiten. Dus, overdrachtelijk gesproken: deze geschenkendoos in je hart is de plaats waar jij Uriel’s energieën van schoonheid, waardering en creatieve uiting kunt bewaren.
 • Aartsengel Gabriel’s Angel Link.
  Aartsengel Gabriel richt zich op vreugde en communicatie! Door zijn Angel Link leert hij ons de tijd te nemen om de bestaande vreugden te herkennen en te ervaren, en ook om nieuwe en opwindende niveaus van vreugde in ons leven van alledag te creëren en manifesteren.
  Hij kan je helpen om dát te vinden waarvan “je hart gaat zingen”, en bied je inspiratie en goddelijke innerlijke kracht op momenten waarop er ogenschijnlijk weinig in je leven is om vreugde over te ervaren. Gabriel is ook van oudsher bekend als de grote Communicator van het Goddelijke. Daarom is hij bijzonder geschikt je te helpen met innerlijke communicaties om toegang te krijgen tot je “innerlijke weten” en je intuïtie als ook om te voorzien in praktische steun voor effectieve communicaties in je uiterlijke, dagelijkse leven. In zijn rol als Communicator dient Gabriel ook als Aankondiger en voorbode van goed nieuws en informatie. Hij is voorwaarts getreden als aankondiging dat speciale nieuwe energieën die beginnen te stromen in het energiesysteem van de wereld en de mensheid.. om ons uiteindelijk voor te bereiden op onze volgende spirituele evolutionaire sprong.
  Deze vier op afstemmingen gebaseerde connecties met de Aartsengelen kunnen worden ontvangen in iedere gewenste volgorde.
  Ze kunnen met anderen gedeeld worden op dezelfde manier waarop de Serafijn Rose Aura Angel Link met anderen gedeeld kan worden.
  Wellicht ten overvloede: vergeet niet dat de Serafijn Rose Aura Angel link een voor eis is om één of meer van de Aartsengel Angel Links te kunnen ontvangen. Naarmate je verdergaat met het ontvangen van je Angel Link Afstemmingen, en begint met het ervaren van de voordelen van ieder van deze connecties, eerst met Serafijn Rose Aura en daarna met de vier Aartsengelen, zul je telkens in toenemende mate verder bouwen aan een hoogst effectieve “Steungroep van Engelen”, om je op krachtige wijze van steun te zijn terwijl jij je verder voorwaarts beweegt op je spirituele pad.
 • Tijd: 40 minuten persoonlijk, telefonisch of via afstand
  Persoonlijke investering: € 110,- per deel voor cliënten.                
 • Voor leraren bijkomende kosten €135,- voor manual en registratie
  Vereiste vooropleiding: geen
  Inclusief: Manual en registratie bij Lightarian Institue, Amerika
  Certificering: Ja